Om os

Hvad er DRIVN?

DRIVN er dedikeret til at hjælpe sportsklubber og atleter med at skabe de bedste rammer til talent- og præstationsudvikling. Vi klarlægger, strukturerer og varetager ønskede tiltag med henblik på at fremme klubbens og atletens udvikling.
I DRIVN samles relevante fagpersoner under samme tag, alt sammen med henblik på at danne de mest optimale udviklingsrammer for atleter. Rammerne indebærer præstationsoptimering, talentudvikling og sportsspecifikke tiltag for at dække atleten ind på adskillige områder, så fundamentet for fremtidig udvikling etableres og varetages. DRIVN arbejder ud fra en helhedsorienteret og multidisciplinær tilgang der tilgodeser fysiologiske såvel som psykologiske og sociale elementer af atletens sportslige karriere og dagligdag. DRIVN samler viden og kompetencer ét sted, således du slipper for at søge efter dine behov hos flere individuelle fagpersoner.

DRIVN står på en platform af aftaler med sportsklubber og atleter, hvorfor vi både henvender os til mængden og individet. DRIVN imødekommer både den seriøse elitesportsudøver samt de der ønsker at træne som eliten, og gerne vil have hjælp til sportslig- og personlig udvikling. Uanset baggrund er intentionen at vejlede, rådgive og hjælpe klienter i rejsen mod deres mål.

DRIVNs værdisæt

I en livslangt virke i sportsmiljøer har vi fundet støtte og tilflugtssted i sport og idræt generelt. Ligeledes har vi gennem en lang årrække selv oplevet manglende ressourcer og assistance i elitesportskontekster, specielt i en form der tager udgangspunkt i os som mennesker, og ikke blot sportsudøvere der skal skabe resultater. Lige præcis dette er grund til, at vi i DRIVN vil være med til at skabe optimale og omfavnende rammer for sportsudøvere.

Vores største ønske er at hjælpe dig derhen, du ønsker. Dette inkluderer at møde dig på dine præmisser – både som atlet og klub. Vi vil gennem dialog frembringe din målsætning og dit værdigrundlag og sammen skabe den bedste løsning for dig. Derudover har vi en vision om at skabe de bedste rammer for unge idrætsudøvere, der er ambitiøse men mangler assistance for at udleve deres sportslige potentiale. Vi identificerer potentialer og barrierer for dermed at understøtte og bearbejde disse, således at løsningsmuligheder udforskes og udvælges ud fra, hvad der giver mening.

Fra samlet set +25 år i et væld af forskellige sportsmiljøer, har vi kendskab til vigtigheden af optimale rammer og forudsætninger for at facilitere sportslig- og præstationsmæssig udvikling. Selv i elitekontekst har vi med reflekterende og handlende mennesker at gøre, hvorfor vi i DRIVN vælger at tænke vores forskellige tiltag sammen fra start og inkorporere dem med hinanden. Dermed er det ikke de enkelte ydelser der er i centrum men klubben og atletens behov.

MIKKEL JENSEN

INDEHAVER , FYSIOTERAPEUT & FYSISK TRÆNER

 • Autoriseret fysioterapeut
 • Uddannelse og erfaring indenfor sportsfysioterapi
 • Fysioterapeut – Danmark U15 herrelandshold i basketball
 • Tidligere fysioterapeut og fysisk træner – Aalborg Vikings Basketball
 • Elitespiller – Aalborg Vikings Basketball

MICHAEL LYKKESKOV

INDEHAVER , MENTAL & FYSISK TRÆNER

 • Cand.scient. idræt og psykologi, med specialisering i udvikling af ekspertise i sportslig kontekst
 • Peer-reviewer hos Integrative Psychological & Behavioral Science
 • Talentudviklings projekt ved AaB u13 elitefodbold omhandlende facilitering af mestringsorientering
 • Artikeludgiver om mental træning i praksis
 • Tidligere mental træner hos Aalborg Vikings Basketball og Aalborg Svømmeklub
 • Elitespiller – Aalborg Vikings Basketball

Kontakt Os

📞 Mikkel +45 28136058
📞 Michael +45 31669560
Vesterbro 12
Aalborg , 9000
Danmark

Følg med på Facebook og Instagram