Fysisk Træning

I DRIVN er det fysiologiske et centralt element indenfor talent- og præstationsudviklingsområdet. Af denne årsag tilbyder DRIVN personlig såvel som holdbaseret træning med fokus på at give dig de absolut bedste fysiologiske forudsætninger for optimal præstation. Brug DRIVN til at strukturere din fremgang, få individualiserede træningsprogrammer, samt få professionel støtte og rådgivning på vejen mod dit mål.

Ved valg af fysisk træning som enkelt konsultation, vil træningen bestå af teknikretning og rådgivning ift. dit udgangspunkt.

Som DRIVNAthlete vil der ved opstart være inkluderet opstartssamtale og målsætning. Såfremt du vælger at benytte fysisk træning som fokussession vil første session sikre en grundig undersøgelse af dine fysiologiske forudsætninger, således at rammen for et effektiv forløb struktureres. Ud fra dit udgangspunkt lægges en fælles plan, samt et træningsprogram der løbende opdateres og tilpasses efter behov. Derudover bliver der i forløbet lagt vægt på at vejlede og uddanne dig i egen krop, således at du øger din viden indenfor områder der er gavnlige for din situation og dine ønsker.

Hvis din klub vælger at blive en del af DRIVNSport, vil den fysiske træning skræddersyes efter jeres behov og ønsker, samt inkorporeres med de øvrige ydelser, såfremt dette ønskes.