Fysioterapi

DRIVN tilbyder fysioterapi, hvor undersøgelse, diagnosticering, sygdomsbehandling, genoptræning og sundhedsfaglige forebyggelsestiltag varetages. Hos DRIVN finder du kompetencer og erfaring i sportsfysioterapi indenfor diverse sportsgrene. Med højt erfaringsgrundlag indenfor diagnosticering, behandling og genoptræning af sportsrelaterede problematikker og herunder især hofte-, knæ- og ankelledsproblematikker, sikres du at blive mødt i øjenhøjde, med en høj faglig tilgang til dit problem.

Første konsultation indledes altid med en grundig undersøgelse, så de bedste rammer for et hurtigt og effektivt forløb skabes. Dertil arbejdes der henimod at gøre dig som klient uafhængig af os som behandlere, således at en holdbar fremtidsplan etableres.

Det fysioterapeutiske formål er at forebygge og behandle din skade, lidelse eller sygdom i kroppen. Der bliver i samspil med dig som klient klarlagt retningslinjer for behandlings- og/eller træningsforløb, således at du kan se dig selv i forløbet, og derved udformes et succesfuld terapiforløb. DRIVN ønsker, at du medinddrages i processen, således at du øger din viden og opbygger ekspertise i egen krop og udfordringer igennem vejledninger, vurderinger og behandlinger.

Fysioterapi kan indgå som session i dit DRIVNAthlete forløb, hvor du benytter et af de fokussessioner, du har til rådighed gennem dit forløb.

Som klub i DRIVNSport vil fysioterapi ligeledes kunne indgå som en del af den skræddersyet plan, alt efter jeres behov.