DRIVNSport

DRIVNSport er for den ambitiøse klub, som ønsker at klarlægge, strukturere og optimere rammerne for deres medlemmer med henblik på at udvikle klubbens spillere og deres præstationer.

Hvis din klub, forening eller organisation bliver en del af DRIVNSport, betyder dette at vi ved udarbejdelse af en skræddersyet aftale, vil støtte jer på jeres talent- og præstationsudviklingsområde.

Der tilbydes bl.a. følgende ydelser:

  • Fysioterapi – Undersøgelse, diagnosticering & genoptræning.
  • Fysisk træning – Sportsspecifik ydelsesoptimering & skadesforebyggelse, herunder varetagelse, strukturering og periodisering.
  • Mental træning – Facilitering af mestringsorientering, håndtering af dual career, målforfølgelse, værdiafklaring, koncentrationstræning, håndtering af præstationsøjeblikke, håndtering af stressorere i hverdagen, vejledning til konflikthåndtering mm.
  • Teamudvikling – Facilitering af mestringsorientering, teambuilding, fælles målsætning og værdiafklaring, rådgivning til at definere og accepterer sportslige- sociale- og lederskabsroller, hjælp til at registrere uoverensstemmende adfærd, samt at afstemme adfærden med holdets værdier, mål og roller.
  • Råd & vejledning

DRIVNSport henvender sig både til elitære, dog også til ambitiøse klubber der vil gøre ekstra for at give deres medlemmer et ekstraordinært setup. Vi bestræber os på at møde klubberne i øjenhøjde, støtte dem i talentudvikling og bidrage til et sundt udviklingsmiljø alt efter klubbernes specifikke ønsker og behov. Vi tilbyder varetagelse af forskellige ydelser, men samtidig sparring og støtte ift. allerede opsatte tiltag i klubberne. Dermed kan vi hjælpe med at øge kvaliteten ved at bidrage med den sidste brik, således at puslespillet falder på plads og rammerne fuldendes. 

DRIVN arbejder ud fra en helhedsorienteret og multidisciplinær filosofi. Vi finder en kombination af flere tiltag som værende mest hensigtsmæssig og resultatgivende frem for enkelte isolerede tiltag. Til sammenligning er det svært at udpege en enkelt faktor der er afgørende for succes. Derimod vil det typisk være en dynamisk størrelse der indeholder alt fra fysiologiske forudsætninger på holdet, mindset, sociale dynamikker, engagement, vision, interesse, mm. der har betydning for niveauet af succes – så hvorfor ikke forsøge at favne bredt på talentudviklingsområdet? Det mener vi i DRIVN er vigtigt!

DRIVNSport er skræddersyet til hver enkelt klub, hvorfor ingen aftaler er ens. Prissætningen er ligeledes præget af jeres specifikke ønsker og behov. Kontakt os derfor gerne for mere information og en uforpligtende samtale.

Kontakt os for en uforpligtende samtale.