DRIVNAthlete

For den enkelte atlet der ønsker udvikling og optimering af multidisciplinær karakter, med henblik på at forbedre præstation.

Som DRIVNAthlete kan du gennem dit forløb drage nytte af samtlige DRIVNs tilbud i den kombination du ønsker. DRIVNAthlete er både for de atleter der ønsker enkle forløb og simple traditionelle løsninger, dog også for de der ønsker diversitet ved at udforske en samlet pakke af løsninger i deres bestræbelser. Du får et flerstrenget og nuanceret setup der varetager det, du har behov for.

I DRIVN bestræber vi os på at arbejde ud fra en helhedsorienteret filosofi. Dette betyder at vi tilpasser os lige præcis dine behov, og at vi derfor tilbyder samtlige af vores ydelser, til alle der vælger at indgå i et forløb og blive DRIVNAthlete. Ligeledes betyder det, at der er mulighed for at kombinere DRIVNs ydelser, således at det tilgodeser dig og din udvikling i bedste henseende. Du vælger selv, hvilken ydelse du vil gøre brug af i de fokussessioner, du har til rådighed. Beslutningen er din, og vi vil rådgive og vejlede, så du kombinerer ydelserne på en måde der giver mening, ud fra dit mål og din fremgang. 

Vi kan hjælpe dig indenfor følgende områder:

  • Fysioterapi
  • Fysisk træning
  • Mental træning

Du kan finde mere information om de enkelte ydelser her:

Er ønsket at blive DRIVNAthlete, findes der forskellige forløb, således at du vil have mulighed for at benytte dig af tiltagene, i et omfang der giver mening for dig. Du kan se hvilke forløb der er tilgængelige på nedenstående knap ‘SE PRISER’.